Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فرهنگ نیوز،439 هزار رای، اختلاف با بهترین برنامه‌ی تخصصیِ تلویزیون و هفتم شدن در میان تنها 9 برنامه؛ آمار امیدوار کننده‌ای نیست. برنامه‌ای که 2 ساعت آنتنِ تلویزیون را آن هم به صورت زنده در اختیار دارد و پنج سال از عمرش می‌گذرد اما هنوز ثمره‌اش با هزینه‌اش نمی‌چربد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



«ساعت 25» برنامه‌ای است با موضوع موسیقی که از شبکه 5 پخش می‌شود. این برنامه سال گذشته در میانِ نظرسنجی‌های «سه‌ستاره»(برنامه‌ای که از شبکه 3 سیما پخش می‌شود و هر سال با رای‌گیری از مردم، بهترین برنامه‌های تلویزیون در بخش‌های مختلف را معرفی می‌کند) در بخش برنامه‌های تخصصی جای نگرفت و به حق آن را در میان برنامه‌های سرگرمی جا دادند. جالب این که «ساعت25»ی‌ها مدعی بودند که برنامه‌ی آنها تخصصی است و نباید در تقسیم‌بندی‌ها در میان برنامه‌های سرگرمی جای بگیرد.

امسال اما احسان علیخانی و برنامه‌ی «سه‌ستاره» هوای «ساعت25» را بیشتر داشتند و آن را در میان برنامه‌های تخصصی جای دادند اما حتی این لطف هم نتوانست اوضاع این برنامه را بهتر کند و در نهایت با 37 هزار رای در رده‌ی هفتمِ برنامه‌های تخصصیِ تلویزیون قرار گرفت؛ این درست همان رده‌ای بود که سال گذشته در میان برنامه‌های سرگرمی نصیبشان شد.

برای برنامه‌ای که ادعا می‌کند به طور تخصصی به هنر موسیقی می‌پردازد، چنین رده‌ای در یکی از مهمترین نظرسنجی‌های صداوسیما فاجعه بار است.

موسیقی هنری است که بی‌شک درصدِ بسیاری از مردمان امروز ایران با آن در ارتباطند. برخی موسیقی ایرانی می‌شنوند و برخی هم اهل موسیقی پاپ هستند. برخی هم به راک و جز و کلاسیک علاقه دارند و برخی هم موسیقی نواحی را می‌پسندند. کسانی هم هستند که موسیقی‌هایی با موضوع مذهبی را دنبال می‌کنند.

پس تقریبا تمامِ جامعه با موسیقی سروکار دارند و اگر برنامه‌ای به موضوع موسیقی بپردازد و به طور حرفه‌ای تهیه شود، بی‌شک می‌تواند در صدرِ برنامه‌های محبوبِ مخاطبان جای بگیرد؛ نه این که در رده‌های آخر جا خوش کند.

البته در این میان محدودیت‌های پرداختن به موسیقی در صداوسیما برکسی پوشیده نیست. اما باید قبول کرد که در سال‌های اخیر محدودیت‌های پرداختن به موسیقی در صداوسیما کاهش یافته و مسئولان این سازمان به خوبی بر قدرت و تاثیرگذاری این هنر واقف شده‌اند.
شاید به همین دلیل است که مسئولان صداوسیما در طول پنج سال گذشته فضای مناسبی برای برنامه‌ی «ساعت25» فراهم کرده‌اند تا آنها بتوانند به کارشان ادامه دهند؛ حال این که «ساعت25»ی‌ها توانسته‌اند از این فضا به خوبی استفاده کنند یا خیر جای بررسی دارد.

باید دید این برنامه توانسته کارایی و تاثیرگذاری مناسبی در جامعه داشته باشد؟ آیا «ساعت25» ارزش این همه حمایت و هزینه را داشته است؟ آیا این برنامه توانسته موسیقی اصیلِ ایرانی و موسیقی‌های جدیِ پُرمغز را به مخاطبان معرفی کند؟ آیا توانسته سطح سلیقه‌ی موسیقایی جامعه را ارتقا دهد؟

تحقیق در پاسخ دادن به این پرسش‌ها نتایجی امیدوارکننده‌ای در برنداشت.
نگاهی دوباره به نتیجه نظرسنجیِ برنامه‌ی «سه‌ستاره» در پایان سال 1395 نشان می‌دهد که «ساعت25» به اندازه‌ی زمانی که دارد و البته هزینه‌ای که برایش می‌شود، کارایی نداشته است. باید دید «ساعت25» با این که هر هفته دو ساعت از آنتنِ زنده‌ی تلویزیون را در اختیار دارد، چرا نمی‌تواند در کارش موفق باشد.
در ادامه نگاهی داریم به دلایل عدم موفقیت برنامه‌ی «ساعت25»؛

چرا هفت می‌تواند اما «ساعت‌25» نه!

به یاد بیاورید روزهای برگزاری سی‌وچهارمین و حتی سی‌وپنجمین جشنواره فیلم فجر را... . آنجا که هر شب برنامه‌ی «هفت» و منتقدانش بزرگترین خدمت را به هنر سینما می‌کردند. آنان با برنامه‌ی «هفت» هر شب بحث‌هایی داغ و جنجالی درباره‌ی سینما به راه می‌انداختند و چنان بر ذهنِ مخاطبان اثر می‌گذاشتند که فردا صبحش؛ هر کجا که می‌رفتی سخن از سینما و فیلم‌های جشنواره بود.

بماند که در نهایت عده‌ای می‌گفتند برنامه‌ی هفت جهت‌دار است و منتقدانش راه را درست نمی‌روند. اما خدمتِ بزرگ برنامه‌ی «هفت» به سینمای ایران، مطرح کردنِ هنر سینما در سطح جامعه و حتی برای عامه‌ی مردم بود.

اما آیا «ساعت 25» چنین تاثیری بر مخاطبان داشته است؟ اصلا «ساعت 25» برای جشنواره موسیقی فجر چه کرده است در این پنج سال گذشته؟ نهایتِ کاری که آنها کرده‌اند تهیه گزارش‌هایی کُلی از جشنواره است.

بی‌شک برنامه‌ی «هفت» در سال‌های گذشته کسانی را به عنوان مجری در اختیار داشته که خودشان با زیروبمِ سینما آشنا بوده‌اند. اما تا همین اواخر سال 94 مجری «ساعت 25» برخی اصطلاحاتِ موسیقایی را هم درست تلفظ نمی‌کرد؛ چه رسد به این که بخواهد به اوضاع و احوال موسیقی تسلط داشته باشد.

«هفت» خوب می‌داند چگونه از خبرنگاران، روزنامه‌نگاران و منتقدان عرصه سینما استفاده کند؛ در حالی که «ساعت25» به خبرنگاران، روزنامه‌نگاران و منتقدان عرصه موسیقی دهن‌کجی هم می‌کند.

منتقد سینما به جای منتقد موسیقی / دهن‌کجی به خبرنگاران، روزنامه‌نگاران و منتقدان موسیقی

دست‌اندرکاران برنامه‌ی «ساعت 25» آنقدر با فضای موسیقی کشور بیگانه هستند که وقتی می‌خواهند در یکی از برنامه‌هایشان موسیقی فیلم را بررسی کنند، به جای آوردن منتقدان عرصه موسیقی به برنامه‌، یکی از منتقدان عرصه سینما را به برنامه دعوت کردند.

انگار «ساعت25»ی‌ها هم مانند ناآشنایان با فضای موسیقی کشور معتقدند که ما در عرصه موسیقی منتقد نداریم. غافل که نه تنها منتقد داریم که بسیارند کسانی که در این عرصه توانمندند.

میثم یوسف، دکتر مهران پورمندان، کیوان میرهادی و امیر بهاری کسانی هستند که به طور تخصصی در عرصه موسیقی فیلم صاحب‌نظر هستند.

البته ندانم‌کاری‌های «ساعت25» زمانی آشکارتر شد که امیر پوریا را به عنوان منتقد موسیقی فیلم به برنامه آورد. امیر پوریا کسی است که در سال‌های گذشته و در جریان نشستی رسانه‌ای در فرهنگسرای نیاوران به طور آشکارا به اهالی رسانه در عرصه موسیقی توهین کرد و در نهایت هم این توهین او با واکنش خبرنگاران عرصه موسیقی مواجه شد. اما پوریا هرگز از گفته‌ی خود بازنگشت.

چندین ماه بعد، تنها برنامه‌ی موسیقی در تلویزیون امیر پوریا را به استودیوی خود می‌آورد تا به نوعی به خبرنگاران، روزنامه‌نگاران و منتقدان عرصه موسیقی دهن‌کجی کرده باشد. به راستی که علمِ سازندگانِ برنامه‌ی «ساعت 25» از اوضاع موسیقی کشور به اندازه‌ی علمی است که امیر پوریا از آن داشته و دارد. آنها انگار در طول سال هیچ کدام از صفحه‌های موسیقی منتشر شده در خبرگزاری‌ها، روزنامه‌ها، سایت‌ها و مجله‌ها را نمی‌خوانند؛ که اگر می‌خواندند دچار چنین اشتباه‌هایی نمی‌شدند. یا شاید هم می‌خوانند و با آوردن امیر پوریا به برنامه‌شان خواسته‌اند دهن‌کجی‌شان به اهالی رسانه در عرصه موسیقی، آشکارتر شود.

تَکَلُف مجری و گفت‌وگوهای کِسل کننده

25 دی 1394 بود که امیرحسین مدرس برای نخستین بار به عنوان مجری، در برنامه‌ی «ساعت 25» حضور یافت. پیش از آن محمدرضا قدیریان برای چند سال اجرای این برنامه را برعهده داشت.

قدیریان نه تخصصی درباره‌ی موسیقی داشت و نه در اجرایش خلاقیت و ویژکی خاصی دیده می‌شد. او فقط یک مجری ساده با دامنه‌ی واژگانی بسیار محدود و ناآشنا با ژانرهای موسیقی بود. شاید تنها هنرِ قدیریان در اجرا همان لوس‌بازی‌هایی باشد که این روزها در میان مجری‌های تلویزیون مُد شده است.

اما آمدنِ مدرس هم گرهِ «ساعت25» را باز نکرد و فقط توانست لوس‌بازی‌های گذشته را تمام کند. مدرس پیش از آمدن به تنها برنامه‌ی تخصصیِ موسیقی در تلویزیون؛ خوانندگی هم کرده بود. او سابقه‌ی اجرای برنامه‌ی «نیم‌رخ» را در کارنامه داشت که در زمان خودش برنامه‌ای موفق بود. مدرس درست حرف می‌زند، دامنه‌ی واژگانی خوبی دارد و رفتاری پر از نجابت با مخاطبان دارد. اما هرگز نمی‌تواند با مهمانان برنامه وارد چالش شود.

به هر روی برای داشتنِ گفت‌وگوهایی چالشی در برنامه‌های تلویزیونی باید خویِ خبرنگاری داشت و تعارف و تکلیف را کنار گذاشت. این درست همان نقطه‌ی ضعفِ امیرحسین مدرس در برنامه‌های تلویزیونی است. با این حال نباید فراموش کرد که او به عنوان یک مجری کارش را خوب انجام می‌دهد اما هرگز خویِ ژورنالیستی برای انجام گفت‌وگویی چالشی و جذاب را ندارد.

ساعت پخشِ نامناسب

این شاید تنها بهانه‌ی تهیه کننده و عوامل برنامه‌ی «ساعت 25» برای عدم موفقیتشان باشد. اگر تعارف را کنار بگذاریم؛ آنها در طیِ چند سال روی آنتن بردنِ این برنامه هرگز نتوانسته‌اند بر روند موسیقی کشور تاثیر بگذارند و سطح سلیقه‌ی مخاطبانشان را ارتقا دهند. تنها بهانه‌ای که برای این امر هم مطرح می‌شود؛ ساعتِ نامناسبِ پخش است. این برنامه هر هفته ساعت 30 دقیقه‌ی بامدادِ روز جمعه پخش می‌شود.

حال باید این پرسش را از مسئولان صداوسیما داشت که چرا ساعت پخش این برنامه را به ساعتی مناسب‌تر تغییر نمی‌دهند؟ اگر امکان چنین کاری هم وجود ندارد، پس چرا کلا پخش این برنامه را متوقف نمی‌کنند که بیش از این بودجه‌ی صداوسیما خرج برنامه‌ای خنثی نشود؟

بی‌شک پخش برنامه‌ای دو ساعته آن هم به صورت زنده هزینه‌های گزافی در بر دارد. اگر این برنامه آنقدر برای مسئولان صداوسیما اهمیت دارد که برایش تا این حد هزینه کنند، چرا ساعت پخشش را تغییر نمی‌دهند و اگر هم به هر دلیلی امکان این کار وجود ندارد؛ چرا پخش آن را متوقف نمی‌کنند.

مگر «ساعت25» در طول پنج سال گذشته که پخش شده، چه تاثیر در هنر موسیقیِ کشور داشته که اگر پخشش قطع شود، این تاثیر دیگر نخواهد بود؟

البته باید از تهیه‌کننده‌ی این برنامه هم پرسید که اگر معتقد است زمان پخش برنامه مناسب نیست و به همین دلیل هم نمی‌تواند تاثیرگذاری مناسبی داشته باشد؛ پس چرا به صورت داوطلبانه تولید این برنامه را متوقف نمی‌کند تا شاید بیشتر از این پول بیت‌المال هدر نرود.

چرا 90 می‌تواند اما «ساعت25» نه!

برنامه‌ی 90 با اجرای عادل فردوسی‌پور دوشنبه‌های هر هفته و از ساعت حدود 23 به روی آنتن می‌رود. بیش از نیمی از این برنامه در بامداد روز بعد پخش می‌شود اما مخاطبان آن همچنان بیدار می‌مانند و رخدادهای برنامه را دنبال می‌کنند. این تجربه‌ی 90 نشان می‌دهد که اگر برنامه جذاب باشد، مخاطب تا 2 و یا 3 بامداد هم بیدار می‌ماند تا آن را ببیند.

«ساعت 25» نبینید سطح سلیقه‌تان پایین می‌آید

عوامل برنامه‌ی «ساعت 25» با این استدلال که بیشتر مردم ایران در حال حاضر موسیقی پاپ می‌شنوند و علاقه‌مند به این ژانر از موسیقی هستند؛ این برنامه را پر کردند از گزارش‌های مربوط به موسیقی پاپ. اما حتی پاپیولار کردن بیشتر گزارش‌های برنامه هم نتوانست موفقیت این برنامه را تضمین کند.

مرور قسمت‌های مختلف برنامه «ساعت 25» نشان می‌دهد که اگر بیننده‌ی ثابت این برنامه باشید، بعد از مدتی سطح سلیقه‌تان به شدت افت می‌کند. این برنامه کمترین زمان را به موسیقی ایرانی، موسیقی کلاسیک و البته موسیقی نواحی ایران اختصای می‌دهد. گویی موسیقیِ جدی در این برنامه جایِ چندانی ندارد.

بی‌شک کسی منکرِ لزوم پرداختن به موسیقی پاپ نیست، اما بعید است که این ژانر از موسیقی در اولویت‌های فرهنگی و هنری کشور و البته صداوسیما باشد. موسیقی پاپ در هیچ کجای دنیا به برنامه‌ی تخصصی نیاز ندارد. معمولا برای این ژانر از موسیقی برنامه‌هایی به شکل سرگرمی و جذاب می‌سازند و تنها به مرور رویدادهای موسیقی پاپ می‌پردازند.

اما انواع موسیقی‌های جدی به برنامه‌های تخصصی نیاز دارند که شاید رسالت اصلیِ برنامه‌ی «ساعت 25» هم پرداختن به همین موسیقی‌های جدی باشد. وقتی با پول بیت‌المال برنامه‌ای تهیه می‌شود باید هدف و رویه‌اش در راستای ارتقای سطح فرهنگی و هنری جامعه باشد. پس چنین برنامه‌ای باید بیشتر از هر چیزی به موسیقی ایرانی، موسیقی کلاسیک و البته موسیقی نواحی مختلف ایران بپردازد؛ نه این که مهمترین گزارش‌هایش را به پشت‌صحنه‌ی کنسرت‌های خوانندگان پاپ اختصاص دهد.

جای خالی موسیقی ایرانی

اگر فقط چند هفته به طور مرتب برنامه‌ی «ساعت 25» را ببینید متوجه می‌شوید که انتخابِ نخستِ دوربین‌های این برنامه برای تهیه گزارش از کنسرت‌های موسیقی، همیشه کنسرت‌های پاپ است. طراحان این برنامه تمام تمرکزشان را بر روی جذب مخاطب گذاشته‌اند و با همین دیدگاه هم بیشتر به سمتِ موسیقی پاپ متمایل شده‌اند. متاسفانه آنها با این که بیشتر وقت برنامه را به موسیقی پاپ اختصاص داده‌اند باز هم نتوانسته‌اند رضایت مخاطبان را جلب کنند؛ اثبات این ادعا هم نظرسنجی برنامه‌ی «سه ستاره» است؛ آنجا که «ساعت25» در میان 9 برنامه‌ی تخصصی تلویزیون هفتم می‌شود.

البته «ساعت25»ی‌ها خوب بلدند مسئولان صدا و سیما را هم راضی نگه دارند(شما بخوانید دور بزنند)؛ به همین منظور است که گاهی اهالی موسیقی ایرانی و حتی موسیقی نواحی را هم به برنامه دعوت می‌کنند و به عنوان مهمان از آنها پذیرایی می‌کنند(معمولا میانِ مهمانِ برنامه و مجری، گفت‌وگویی چالشی و دیدنی شکل نمی‌گیرد). شاید پیش خودتان بگویید که آوردن مهمان به برنامه هم نوعی تقدیر و پرداختن به این نوع موسیقی است. اما واقعیت این است که دعوت از اهالی موسیقی ایرانی و موسیقی نواحی نه برای پرداختن به این نوع موسیقی که تنها به این علت است که اهالی موسیقی پاپ معمولا حاضر به حضور در چنین برنامه‌هایی نمی‌شوند.

مثلا اگر فلان خواننده‌ی موسیقی پاپ قبول کند که به برنامه‌ی «ساعت 25» بیاید، بی‌شک حضور این خواننده در اولویت قطعیِ این برنامه است. باز هم تاکید می‌کنم که پرداختن به موسیقی پاپ هیچ ایرادی ندارد و به هر حال این ژانر از موسیقی هم در جامعه ما طرفداران خود را دارد اما باید توجه داشت که موسیقی پاپ از آنِ فرهنگ و هنر ایران نیست و اصالت ایرانی ندارد. با این حال و با این که مسئولان برنامه «ساعت 25» بیشتر تمرکزشان بر روی موسیقی پاپ است اما باز هم نتوانسته‌اند مخاطبان زیادی را برای برنامه جذب کنند و تاثیرگذاری چندانی در موسیقی کشور داشته باشند.

جای خالی موسیقی نواحی

بیشتر موزیک‌ویدیوهایی که از برنامه «ساعت25» پخش می‌شود، به موسیقی پاپ اختصاص دارد. گویی آنها تعهد کرده‌اند که جز پاپ چیز دیگری پخش نکنند!

در این میان موسیقی نواحی مناطق مختلف ایران در این برنامه جایی نداشته و ندارد. البته گاهی گزارش‌هایی سرهم‌بندی می‌شود که در آمارهایشان بگویند به موسیقی نواحی هم پرداختیم اما این برنامه هرگز نگاهی دلسوزانه و متعهدانه به موسیقی نواحی نداشته است.

سرگرمی بهتر از تخصصی است

سال گذشته مسئولان نظرسنجی در برنامه‌ی «سه ستاره» به خوبی درک کرده بودند که برنامه‌ی «ساعت 25» بیش از هر چیز جنبه‌ی سرگرمی دارد نه تخصصی. آنها در تقسیم بندی‌هایشان این برنامه را در میان برنامه‌های سرگرمی قرار داده بودند. جالب این که دست‌اندرکاران «ساعت 25» به این تقسیم‌بندی اعتراض داشتند و خود را برنامه‌ای تخصصی می‌دانستند. واقعا باید از آنها پرسید که کجای برنامه‌ی‌ شما تخصصی است!

بیایید همین آخرین برنامه‌ی پخش شده در سال گذشته که 27 اسفند 1395 روی آنتن شبکه‌ی 5 رفت را مرور کنیم؛ «ساعت 25» با تیتراژی آغاز می‌شود که موسیقی‌اش تلفیقی است و از همان ابتدا به شما می‌گوید که قرار نیست با چیز مشخصی مواجه شوید و ماجرا یک آشِ شله قلمکار است.

ادامه‌ی برنامه پخشِ کلیپی با صدای زنده‌یاد ناصر عبدالهی و در ادامه پخش بخشی از قطعه‌ی «بوی عیدی» با صدای زنده‌یاد فرهاد. در ادامه‌ی برنامه عکس‌ها و پیام‌های تبریک هنرمندان به مناسبت عید پخش می‌شود.

در ادامه بخشی به نامِ زیر و بم پخش می‌شود:

در کافه گفت‌وگو می‌کنند. صدای خنده‌های خانم‌ها و آقایان اطراف می‌آید! پرسش‌ها حوالی این می‌چرخه که اخلاقت چطوره و از چی خوشت میاد و از چی خوشت نمیاد!

کسی که مقابل بهروز صفاریان نشسته و قرار است با این آهنگساز و تنظیم‌کننده‌ی تاثیرگذار موسیقی پاپ صحبت کند؛ اولین پرسشش این است که از کدوم اخلاقات خوشت میاد و از کدومش نه!

پخش موزیک ویدیوی عطر و خاطره با صدای علی زندوکیلی. یادی از درگذشتگان عرصه موسیقی. آمدن مهمان برنامه به استودیو؛ امیر ارجینی ترانه‌سرا. در لابه‌لای گفت‌وگو با ارجینی گزیده‌ای از آثاری پخش می‌شود که ترانه‌سرایشان زنده‌یاد افشین یدالهی بود. گفت‌وگو ادامه می‌یابد.

در ادامه بخش موسیقی فیلم پخش می‌شود:

در برنامه‌ی 27 اسفند 1395 حسین علیزاده به عنوان آهنگساز فیلم معرفی شد. این معرفی با تلفیق عکس‌هایی اینترنتی و نریشنی ساده انجام شد. در حالی که پرداختن به حسین علیزاده به عنوان آهنگسازی موفق در عرصه موسیقی فیلم به ساعت‌ها زمان نیاز دارد. کاری که «ساعت 25» برای چنین هنرمندانی انجام می‌دهد در حدِ همان اطلاعاتی است که در ویکی‌پدیا هم هست و هر کسی با یک سرچِ ساده می‌تواند به این اطلاعات دست پیدا کند. جالب این که «ساعت 25» در ارائه‌ی همین اطلاعاتِ ساده هم گاهی دچار مشکل می‌شود و اطلاعاتی نادرست به مخاطب می‌دهد.

این نوع گزارش‌های «آبکی» نشان می‌دهد که «ساعت25» هرگز نگاهی تخصصی و عمیق به مسائل مربوط به موسیقی نداشته و ندارد. به نظر می‌رسد آنها می‌خواهند با کمترین هزینه‌ی ممکن دقایق برنامه را پُر کنند و هدفی جز این ندارند.

در ادامه «عیدت مبارک» با صدای مسعود امامی پخش می‌شود.

بخش بعدی برنامه «دُراب» است که در آن با بانوان موسیقی‌دان گفت‌وگو می‌شود. این بخش و پرداختن به بانوانِ هنرمند بی‌شک از حرکت‌های مثبت «ساعت25» است اما به شرطی که پرسش‌ها و نوع تهیه گزارش از استانداردهای لازم برخوردار باشد.

گفت‌وگو با رضا شایسته نوازنده ویلن یکی دیگر از بخش‌های برنامه است. پس از آن هم گزارش از مراسم رونمایی کتاب لوریس چکناواریان پخش شد.

همچنین گزارشی از رونماییِ آلبوم «در عشق زنده باید» هم پخش شد.

در هیچ کدام از این گزارش‌ها و بخش‌ها، نگاهِ تخصصی و عمیق به موسیقی وجود ندارد و گزارش‌ها بیشتر جنبه‌ی سطحی دارند. هر کدام از این گزارش‌ها این قدرت را دارند که با پخش شدنشان

ظهور «سه‌گاه» با همان تهیه‌کننده‌ی «ساعت25» / موسیقی در تلویزیون در انحصار یک تهیه‌کننده

تهیه کننده‌ی برنامه‌ی «ساعت 25» محمود محمودی است. جالب این که در ماهِ آخر سال 1395 برنامه‌ی دیگری با موضوع موسیقی در تلویزیون متولد شد. نام این برنامه «سه‌گاه» است و تهیه‌کنندگی‌اش باز هم بر عهده‌ی محمود محمودی است.

در این برنامه هم همان نگاه سطحی به موسیقی وجود دارد و تنها قرار است کلیپ‌هایی از انواع موسیقی پخش شود.

«سه‌گاه» اما شاهکار تازه‌ای دارد و از علیرضا بدیع به عنوان کارشناس یا همان منتقد استفاده می‌کند. بدیع شاعر و ترانه‌سراست و معلوم نیست چرا تهیه‌کننده‌ی برنامه‌ی «ساعت 25» از او به عنوان کارشناس یک برنامه‌ی موسیقایی استفاده می‌کند.

این درست است که همواره میان شعر و موسیقی ارتباطی تنگاتنگ وجود داشته و دارد اما دلیل نمی‌شود که از یک ترانه‌سرا و شاعر به عنوان کارشناس یک برنامه‌ی موسیقی استفاده کرد. مگر در ایران هیچ کارشناسی در حوزه موسیقی وجود ندارد که باید یک ترانه‌سرا این کار را انجام دهد.

علیرضا بدیع بی‌شک شاعر و ترانه‌سرایی توانمند است و بهتر است از توانمندی‌های او در همان زمینه‌ی تخصصی خودش استفاده شود و حوزه‌ی موسیقی به کارشناسان و متخصصانش واگذار شود.

وقت پایان است

شاید زمان آن رسیده که در آغاز سال 1396 نگاه‌های سطحی و جانبدارانه در عرصه‌ی برنامه‌های تخصصی کنار گذاشته شود.

شاید زمان آن فرارسیده که به جای رفیق‌بازی‌ها، با چشمانی باز، کارها را به اهل فن سپرد. شاید زمان آن فرارسیده که به جای شعار دادن، کمی هم عمل کرد.

شاید زمان آن فرارسیده که در سال «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» کمی هم به فکر هزینه‌های بیت‌المال باشیم و اگر برنامه‌ای ساخته می‌شود یا به بهترین شکل ممکن باشد یا این که اصلا ساخته نشود تا بیت‌المال به هدر نرود.

شاید زمان آن فرا رسیده که «ساعت 25» هم کمی به سمتِ موسیقی اصیل ایرانی حرکت کند و نگاهی ژرف به هنر ایران داشته باشد تا شاید اندکی سطح سلیقه‌ی مردمان جامعه را ارتقاع دهد.

«ساعت25» در پنج سال گذشته پخش شده و هر کاری که از توانِ تولیدکنندگانش برمی‌آمده انجام داده‌اند. آنها نتوانستن را در این پنج سال اثبات کرده‌اند اما همچنان کارشان ادامه دارد؛ باید دید مسئولان صداوسیما تا کی می‌خواهند از این برنامه حمایت کنند.

منبع: فرهنگ نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farhangnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرهنگ نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۹۵۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلویزیون در تعطیلات آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟

تلویزیون برای تعطیلات پیش‌ رو ۴۵ فیلم سینمایی و تلویزیونی آماده پخش کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، فیلم‌های سینمایی، تلویزیونی و انیمیشن‌های «زاده شده برای پرواز»، «محاکمه ۷ شیکاگویی»، «مالکوم ایکس»، «هدیه»، «استشهادی برای خدا»، «پرنده طلایی»، «مصلحت»، «معصومیت از دست رفته ۱ و ۲»، «محموله نهایی»، «کلاهبرداران»، «نامیرا»، «پل ۲۱»، «بادیگارد»، «رادیکال»، «جاده‌های سرد»، «بی‌نظیر»، «ریو ۱»، «گریز از مرگ»، «پل سفید»، «بیرون از بهشت»، «تفنگ‌های هفت دلاور»، «۳۰ نابغه»، «مرد کار»، «آخرین اتوبوس»، «نسخه سحرآمیز»، «هندوستان آزاد»، «پهنه شب»، «سرقت»، «برادران باد»، «کلاس ۸۳»، «کوهستان»، «نامرئی»، «آتش»، «هویت»، «بهترین دوست من»، «شش قهرمان»، «ریکا»، «ویل هانتینگ نابغه»، «۲۱ پل»، «قصه‌های مجید»، «داستان‌های خودمانی»، «طلا و مس»، «ضربه مغزی» و «گودزیلا» پنج‌شنبه، جمعه و شنبه، ۱۳، ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت ماه مصادف با شهادت امام جعفر صادق (ع) از شبکه‌های سیما روی آنتن می‌روند.

شبکه یک سیما

فیلم سینمایی جدید «زاده شده برای پرواز» به کارگردانی لیو شیائوشی پنج‌شنبه، ۱۳ اردیبهشت‌ماه ساعت ۲۳:۳۰ از شبکه یک سیما پخش خواهد شد.

این فیلم با بازی ییبو وانگ، جون هو، شی یو و دونگیو ژو؛ در مورد یک تیم عملیات ویژه به سرپرستی خلبانانی زبده است که به آن‌ها دستور آزمایش جت‌های جنگنده جدید داده می‌شود اما ...

فیلم سینمایی «محاکمه ۷ شیکاگویی» به کارگردانی آرون سورکین جمعه، ۱۴ اردیبهشت ماه ساعت ۱۶ پخش خواهد شد.

قصه این فیلم با بازی ساشا بارون کوهن، ادی ردمین، جرمی استرانگ و مارک رایلنس؛ روایتگر داستان واقعی گروه شیکاگو هفت است؛ گروهی متشکل از هفت متهم به توطئه، شورش و سایر اتهامات مربوط به تظاهرات‌های ضد جنگ ویتنام و پادفرهنگ دهه ۱۹۶۰ که در شهر شیکاگو رخ داد و ...

شبکه دو سیما

فیلم سینمایی «مالکوم ایکس» به کارگردانی اسپایک لی جمعه، ۱۴ اردیبهشت ماه ساعت ۰۰:۲۰ دقیقه بامداد از شبکه دو سیما پخش می‌شود.

در خلاصه داستان فیلم با بازی دنزل واشنگتن، آنجلا باست، آلبر هال، ال فریمن جونیور و دلروی لیندو آمده است: مالکوم در جوانی به دلیل سرقت به زندان می افتد اما در زندان با یک گروه مسلمان آشنا شده و مسلمان می‌شود. از آنجا که او سخنوری قابل و در اعتقاد خود راسخ بود، به سرعت و به عنوان سخنگوی گروه با سخنرانی های آتشین خود باعث شد که ظرف مدت ۱۰ سال هزاران نفر به گروه ملت مسلمان بپیوندند و ...

فیلم تلویزیونی «هدیه» به کارگردانی مسعود فرخنده جمعه ساعت ۸ پخش خواهد شد.

داستان این فیلم درباره حسن پسر نوجوانی است که بسیار علاقه دارد برای خانم معلمش که به عنوان معلم نمونه انتخاب شده هدیه بزرگی بخرد. این در حالی است که پدر حسن به دلیل شکستگی پا خانه‌نشین شده و خانواده آنها در شرایط اقتصادی سختی به سر می‌برند و ...

حمید ابراهیمی، بیتا خردمند، مجتبی بیطرفان و شهرزاد کیانی در فیلم تلویزیونی «هدیه» بازی کرده‌اند.

فیلم سینمایی «استشهادی برای خدا» به کارگردانی علی رضا امینی شنبه، ۱۵ اردیبهشت ماه ساعت ۰۰:۲۵ دقیقه بامداد پخش خواهد شد.

در این فیلم خواهید دید: فتحی، راه بان قدیمی قطار در روزهای پایانی زندگی اش، برای جبران اتفاقات گذشته به روستای زادگاه خود باز می گردد. او در صدد گرفتن استشهادی برای خداست تا آسوده بمیرد ...

جمشید هاشم‌پور، محسن تنابنده و احمد مهران‌فر در فیلم سینمایی «استشهادی برای خدا» ایفای نقش کرده‌اند.

انیمیشن سینمایی «پرنده طلایی» به کارگردانی مجید شاکری شنبه ساعت ۸ پخش خواهد شد.

پرنده طلایی یک کبوتر آزاد به نام طوفان است که در پی یک جای مناسب برای زندگی راه بسیار طولانی را طی کرده است. طوفان از راه دوری می‌رسد و با نقره، مهربان، سفید، عمو دانا و سایر کبوترهای شهر جدید دوست می‌شود و ...

فیلم سینمایی جدید «مصلحت» به کارگردانی حسین دارابی شنبه ساعت ۱۷:۳۰ پخش خواهد شد.

داستان این فیلم در سال‌های اول بعد از انقلاب و برگرفته از یک ماجرای واقعی است. مهدی پسر آیت‌الله مشکاتیان که یکی از مقامات بلندپایه‌ی قوه‌ی قضائیه است، مرتکب قتل می‌شود اما از پذیرفتن آن سر باز می‌زند و اطرافیان پدرش به خاطر مصلحت انقلاب، سعی می‌کنند کسی دیگر را به جای او متهم جلوه دهند که ...

فرهاد قائمیان، وحید رهبانی، مهدی حسینی‌نیا، مجید نوروزی، امیر نوروزی و نازنین فراهانی در فیلم سینمایی «مصلحت» هنرنمایی کرده‌اند.

شبکه سه سیما

فیلم سینمایی «معصومیت از دست رفته ۱» به کارگردانی داود میرباقری پنج شنبه ساعت ۱۰ به روی آنتن شبکه سه سیما می‌رود.

در خلاصه داستان فیلم آمده است: سال ۶۱ هجری است شوذب خزانه‌دار کوفه خسته از ناکامی خود در ازدواج با حمیرا دختر فتنه گر قبیلة بنی قریظه از عشق ماریای نصرانی به خود مطلع می‌شود. ماریا به جرم عشق ممنوع خود در دیر درگیر تعصب دیرانی‌هاست. تنش ناشی از حضور شوذب در دیر با حضور لشکریان نعمان خاتمه می‌یابد و ...

زنده یاد امین تارخ، سارا خوئینی‌ها و فریبا کوثری در فیلم تلویزیونی «معصومیت از دست رفته» نقش‌آفرینی کرده‌اند.

فیلم سینمایی جدید «محموله نهایی» به کارگردانی توماس پورتلا امروز ساعت ۱۶ پخش خواهد شد.

این فیلم با بازی میلهم کورتاز، رافائل لوگام و تیاگو مارتینز؛ درباره راجر راننده کامیون‌های مسابقه‌ای است که با حمایت مالی پدرش تلاش می‌کند به قهرمانی مسابقات دست یابد اما عدم تجهیزات نو باعث شده همیشه نفر دوم باشد. پدر راجر ناگهان در یک تصادف فوت می‌کند و ...

فیلم سینمایی «کلاهبرداران» به کارگردانی چانگ وون چانگ امشب ساعت ۲۴ پخش می‌شود.

در این فیلم با بازی هیون بین، یو جی تائه، پارک سونگ وونگ و بائه سیانگ وو؛ خواهید دید: کلاهبرداری بزرگ در کره به نام جانگ دوچیل با کلاهبرداری از قشر کارگر یک کلاهبرداری بزرگ انجام داده و از کره فرار می‌کند. برای فرار او پدر کلاهبردار جوانی به نام جی سونگ مجبور به جعل گذرنامه او می‌شود. کسی که او را مجبور به جعل گذرنامه برای دوچیل کرده بعد از انجام کار او را می‌کشد و ...

قسمت دوم فیلم سینمایی «معصومیت از دست رفته» به کارگردانی داود میرباقری جمعه ساعت ۱۰ پخش می‌شود.

فیلم تلویزیونی جدید «نامیرا» به کارگردانی محمد کرمانشاهی جمعه ساعت ۱۴:۳۰ پخش می‌شود.

«نامیرا» روایت‌گر ماجرای یک گروه دیپلماتیک است که بعد از ورود به ایران، به وسیله یک گروه تروریستی ربوده می‌شوند و ...

امین زندگانی، شهرزاد کمال‌زاده، رامین راستاد و آیدین ختایی در فیلم تلویزیونی ‌«نامیرا» بازی کرده‌اند.

فیلم سینمایی «پل ۲۱» به کارگردانی برایان کرک جمعه ساعت ۲۴ پخش می‌شود.

در این فیلم با بازی چادویک بوزمن، سیه‌نا میلر، تیلور کیچ و استفان جیمز خواهید دید: آندره دیویس یک کارآگاه پلیس است که در پرونده های خود چند مورد شلیک به مجرم داشته است، توسط مسئولین خود تحت فشار است و جلسات بازپرسی را می‌گذراند. در یکی از شب‌های منطقه منهتن نیویورک دو جوان یکی سفید پوست و دیگری سیاه پوست قرار است سی کیلو کوکائین را از یک انبار سرقت کرده و...

فیلم سینمایی «بادیگارد» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا شنبه ساعت ۱۰ پخش می‌شود.

این فیلم درباره‌ی بادیگاردی است به‌ نام حیدر که وظیفه‌ حفاظت از مسوولان بلندپایه کشور را برعهده دارد. نقش او را پرویز پرستویی بازی می‌کند. حیدر شخصیت آرمان‌گرایی است که مسائلی را در کارش می‌بیند که او را نسبت به کارش دچار تضاد و شک و تردید می‌کند.

در این فیلم سینمایی؛ پرویز پرستویی، مریلا زارعی و بابک حمیدیان ایفای نقش کرده‌اند.

شبکه چهار سیما

فیلم سینمایی جدید «رادیکال» به کارگردانی کریستوفر زالا امشب ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه چهار روی آنتن می‌رود.

در خلاصه داستان فیلم با بازی جنیفر ترژو، دانیل حداد و اوجنیو دربز آمده است: در ماتاموروس شهری مرزی در مکزیک، مدرسه ابتدایی وجود دارد به نام خوزه اوربینا که تنها نقطه امن دانش‌آموزان در منطقه‌ای فقیرنشین و پر از جنایت است. 

فیلم سینمایی «جاده های سرد» به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی جمعه ساعت ۲۰:۳۰ روی آنتن می‌رود.

در خلاصه داستان فیلم آمده است: در یک زمستان برفی جوانی به نام اسماعیل باید برای تهیه داروی پدرش از کوهستان برفی عبور کرده و به شهر برود. او به همراه معلم و یکی دیگر از اهالی روستا رهسپار جاده می‌شوند. معلم در بین را از آنها جدا می‌شود و مورد حمله گرگ قرار می‌گیرد و ...

علی نصیریان، حمید جبلی، مجید نصیری و اسماعیل محمدی در فیلم سینمایی «جاده های سرد» ایفای نقش کرده‌اند.

شبکه تهران سیما

انیمیشن سینمایی «بی‌نظیر» به کارگردانی راسموس آ. سیورسن امروز ساعت ۱۳:۳۰ از شبکه تهران پخش می‌شود.

در این انیمیشن خواهیم دید: هدویگ دختری است که پدرش ابر قهرمان شهر است و همیشه بهترین کارها را برای شهر و مردمش انجام داده است و مردم برایش یک مجسمه یادبود ساخته‌اند. پدر باید بازنشسته شود، او هدویگ را مناسب جانشینی‌اش ندانسته و می‌خواهد که آدریان پسر عموی هدویگ را آموزش دهد و ...

انیمیشن سینمایی «ریو ۱» به کارگردانی کارلوس سالدان‌ها جمعه ساعت ۹ پخش می‌شود.

در این انیمیشن خواهیم دید: بلو یک طوطی آبی رنگ است که لیندا صاحبش از او نگهداری می‌کند. تولیو که یک دکتر پرنده‌شناس است از برزیل برای دیدن بلو می‌آید و به لیندا می‌گوید که بلو آخرین پرنده از این پرندگان زیباست و بهتر است آن را با یک پرنده ماده که در برزیل است جفت می‌کند و ...

فیلم سینمایی جدید «گریز از مرگ» به کارگردانی مایک برنز جمعه ساعت ۱۳:۳۰ پخش می‌شود.

در این فیلم با بازی جیمی کینگ و بروس ویلیس خواهیم دید: شانون که یک عکاس است در جنگل مشغول قدم زنی است که پلیسی به نام بیلی را می‌بیند که یک مرد را می‌کشد. شانون از انها فیلم می‌گیرد. بیلی با همکارانش تامی و هنک که با هم برادرند، تماس می‌گیرد و گزارش می‌دهد که مردی که با آنها در کار قاچاق مواد همکاری می کرد را کشته است و ...

فیلم تلویزیونی «پل سفید» به کارگردانی علی قوی تن شنبه ساعت ۹ پخش می‌شود.

این فیلم داستان بهاره یک دختر بچه ابتدایی است که یک سال پیش در جاده با والدینش تصادف کرده و ماشینشان به ته دره سقوط کرده است و پدرش فوت کرده است. بهاره هم مدتی در کما بوده و ...

بهاره نوروزی، حسین محمدیان، صدیقه نوروزیان، فریبا بجنوردی و امیر پاسبان در فیلم تلویزیونی «پل سفید» بازی کرده‌اند.

فیلم تلویزیونی «بیرون از بهشت» به کارگردانی خسرو معصومی شنبه ساعت ۱۳:۳۰ پخش می‌شود.

در این فیلم خواهیم دید: مهندس کلامی رئیس منابع طبیعی کشته شده است و فردی به نام خیرجو که در گیت‌های جنگل کار می‌کرده و قبلا با مهندس کلامی دعوایش شده و معاون او کاویانی را همدست دزدها خوانده است دستگیر می‌شود و ...

فرامرز قریبیان، لیلا اوتادی و جمشید گرگین در این فیلم ایفای نقش کرده‌اند.

شبکه نمایش

فیلم سینمایی «تفنگ های هفت دلاور» به کارگردانی پل وندکوس پنج شنبه ساعت ۱ بامداد از شبکه نمایش پخش می‌شود.

در این فیلم با بازی جیمز ویتمور، جورج کندی و مونت مارکهام خواهید دید: یک مرد انقلابی اهل مکزیک تنفگداری آمریکایی را استخدام می‌کند تا عملیات نجات رهبرشان از یک زندان ارتش را سازماندهی کند و ...

فیلم سینمایی «۳۰ نابغه» به کارگردانی ویکاس باهل امروز ساعت ۱۳ پخش می‌شود.

در خلاصه داستان فیلم با بازی هرتیک روشن، مرونال تاکور، ویرندرا ساکسنا، پانکاج تریپاتی، آدیتا سیرواستاو و آمیت ساد آمده است: یک ریاضیدان به نام آناند کومار که در شهر پتنه هندوستان زندگی می‌کند. یک برنامه آموزشی خلاقانه موسوم به سوپر ۳۰ را برای داوطلبان ورود به موسسه فن‌آوری هند به اجرا درمی‌آورد و به آنها کمک می‌کند اما ...

فیلم سینمایی «مرد کار» به کارگردانی رابرت ژوری امروز ساعت ۱۵ پخش می‌شود.

در خلاصه داستان فیلم با بازی پیتر گرتی، بیلی براون و تالیا شایر آمده است: آلری کارگر منزوی و میانسال یک کارخانه در شهری کوچک در آمریکا است که به علت شرایط بد اقتصادی تعطیل شده و ...

فیلم سینمایی «آخرین اتوبوس» به کارگردانی گیلیز مک کینان پنج شنبه ساعت ۱۷ پخش می‌شود.

این فیلم با بازی تیموتی اسپال، فیلیس لوگان، داستان زندگی پیرمردی به نام تام است که قبلا پانسیون کوچکی را اداره می‌کرده است. همسرش مری به تازگی فوت کرده است. او از اتوبوس‌های محلی و رایگان آن جا استفاده می‌کند تا خود را به انتهایی‌ترین جای انگلستان نسبت به موقعیتی که در آن قرار گرفته برساند اما ...

فیلم سینمایی «نسخه سحرآمیز» به کارگردانی مایکل روبو امشب ساعت ۱۹ پخش می‌شود.

در این فیلم با بازی متیو مکی، سیلاک سیسیناسی، مایکل هوگان، میشل مایلوت و هلن هیوز خواهیم دید: پس از اتفاق ترسناکی که برای پسربچه ای به نام مایکل می‌افتد، همه موهایش می‌ریزد. او با استفاده از یک معجون سحرآمیز موهایش را بر می‌گرداند اما ...

فیلم سینمایی «هندوستان آزاد» به کارگردانی ویجی کریشنا آچاریا امشب ساعت ۲۱ پخش می‌شود.

این فیلم با بازی آمیتاب باچان، عامر خان، کاترینا کایف، فاطمه ثنا شیخ، لوید اوون، محمد زیشان ایوب، رونیت روی و سوپریا پاتاک؛ درباره دختری به اسم ظفیرا است که در دوران کودکی پدر و مادر خود را توسط فرد انگلیسی به نام کلایو از دست می‌دهد. در آن لحظه خدابخش او را نجات می‌دهد و ...

فیلم سینمایی «پهنه شب» به کارگردانی اندرو پترسون پنج شنبه ساعت ۲۳ پخش می‌شود.

این فیلم با بازی سیرا مک کورمک، جیک هوروویتس، گیل کرونار و بروس دیویسن؛ حکایت دو جوان ساکن نیومکزیکو در دهه ۱۹۵۰ را روایت می‌کند که صدایی عجیب از امواج رادیویی می‌شنوند. این اتفاق باعث می‌شود یک سیگنال مرموز را کشف می‌کنند و این شروع ماجراست که ...

فیلم سینمایی «سرقت» به کارگردانی پیتر ییتس جمعه ساعت ۱ بامداد پخش می‌شود.

در این فیلم با بازی استنلی بیکر، جیمز بوت، فرانک فینلی، جوآنا پتت و باری فاستر خواهیم دید: پل کلیفتن، مغز متفکر تبهکاران که گذشته‌اش را به فراموش سپرده و زندگی شاد و آرامی را با همسرش می‌گذراند، اجرای نقشه یک سرقت بزرگ از قطار پست را برعهده می‌گیرد و ...

فیلم سینمایی «برادران باد» به کارگردانی جراردو اولیوار و اوتمار پنکر جمعه ساعت ۱۹ پخش می‌شود.

در این فیلم با بازی ژان رنو، مانوئل کاماکو و توبیاس مورِتّی خواهیم دید: لوکاس پسر نوجوانی است که همراه پدرش در منطقه‌ای کوهستانی زندگی می‌کند. لوکاس پس از مرگ مادرش در آتش سوزی با پدرش حرف نمی‌زند و این موضوع رابطه آنها را رو به وخامت گذاشته است تا اینکه ...

فیلم سینمایی «کلاس ۸۳» به کارگردانی آتول سابروال جمعه ساعت ۲۱ پخش می‌شود.

در این فیلم با بازی بابی دئول، آنوپ سونی، جوی سنگوپتا و ویشال پرادهان خواهیم دید: پلیس وظیفه‌شناسی در دستگیری و نابودی اعضای یک باند خلاف به دلیل لو رفتن عملیاتش شکست می‌خورد. او بعد از این ماجرا گویا به دلیل پیگیری‌های زیادش توسط مسئولین بالاتر به یک پادگان آموزشی تبعید می‌شود و ...

فیلم سینمایی «کوهستان» به کارگردانی ادوارد دمیتریک شنبه ساعت ۱ بامداد پخش می‌شود.

در این فیلم با بازی اسپنسر تریسی، رابرت واگنر و آنا کشفی خواهیم دید: کریس تلر برادر بزرگترش، کوهنوردی بازنشسته، را متقاعد می کند تا در صعودی خطرناک به آلپ برای غارت اجساد یک سانحه هوایی او را همراهی کند که ...

فیلم سینمایی «نامرئی» به کارگردانی دیوید گویر شنبه ساعت ۱۷ پخش می‌شود.

در خلاصه داستان این فیلم با بازی جاستین چاتوین، مارگاریتا لویوا و مارشیا گی هاردن آمده است: نوجوانی به نام نیک در یک درگیری تا حد مرگ کتک می‌خورد و وقتی به هوش می‌آید، متوجه می‌شود نامرئی شده است. نیک به زودی پی می‌برد تنها کسی که می‌تواند به او کمک کند، مهاجم اوست که ...

فیلم سینمایی «آتش» به کارگردانی الکسی نوژنی شنبه ساعت ۱۹ پخش می‌شود.

در این فیلم با بازی کنستانتین خابنسکی، ایوان یانکوفسکی و استاسیا میلوسلاوسکایا خواهیم دید: جنگل دچار آتش سوزی شده است و مرکز آتش نشانی شش نفر از افراد خبره را با هلی کوپتر برای اطفا حریق اعزام می کند ولی آتش در حال پیش‌روی است و ...

فیلم سینمایی «هویت» به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا شنبه ساعت ۲۱ پخش می‌شود.

در این فیلم خواهیم دید: ناصر پویان‌فر به همراه گروهی از دوستانش با موتور سیکلت به شمال کشور می‌روند، بر اثر سهل‌انگاری با پسر بچه‌ای برخورد می‌کند. درد و عذاب وجدان سبب می‌شود که او از جمع دوستانش جدا شود و به تهران بازگردد. در راه با یک تریلی تصادف می‌کند و ...

جلیل فرجاد، رضا اسدی، علی غلامی، ابوالقاسم مبارکی، احمد ناطقی و محسن عظیمی‌نیا در فیلم سینمایی «هویت» هنرنمایی کرده‌اند.

فیلم سینمایی «بهترین دوست من» به کارگردانی پاتریک لوکنت شنبه ساعت ۲۳ پخش می‌شود.

این فیلم با بازی دانیل اوتوی، دانی بون، ژولی گایه، ژولی دوران و هانری گارسن، داستان دو شریک تجاری با نام‌های کاترین و فرانسوا است که پس از مدتی کاترین متوجه می شود که شریکش چیزی را از او مخفی می کند و اصرار دارد تا این قضیه را متوجه شود که ...

شبکه کودک

انیمیشن سینمایی «شش قهرمان» به کارگردانی دان هیل و کریس ویلیامز پنج‌شنبه ساعت ۱۴ از شبکـه کودک پخش خواهد شد.

در این انیمیشن خواهیم دید: هیرو هامادا، اعجوبه دانش رباتیک، روزی به همراه برادر بزرگترش، تاداشی به کالج می‌رود و آنجا عاشق چیزی که در آزمایشگاه می‌بیند، می‌شود و ...

شبکه امید

فیلم تلویزیونی «ریکا» به کارگردانی مسعود فرخنده امروز ساعت ۱۷ از شبکه امید پخش خواهد شد.

داستان این فیلم درباره آقای مسعودی، معلم میانسالی است که در سال آخر خدمتش، برای تدریس به بچه‌های یک روستا به نام گاوپُشته به آنجا اعزام می‌شود. در روستا وی متوجه حضور پسر نوجوانی به نام سهراب می‌شود که پدرش محیط‌بان بوده و پیش از تولد وی از دنیا رفته است. سهراب پسری گوشه‌گیر و اجتماع ستیز است که ...

محمد مختاری، سپیده پهلوان زاده، آرزو بنایی، علی سولقانی، علی رشیدی و مستعان کابلی در فیلم تلویزیونی «ریکا» بازی کرده‌اند.

فیلم سینمایی «۳۰ نابغه» به کارگردانی ویکاس بال جمعه ساعت ۱۷ پخش خواهد شد.

در خلاصه داستان فیلم با بازی ریتیک روشن، مرونال تاکور و آدیتیا سریواستاوا آمده است: آناند کومار پسری جوان در یک خانواده فقیر زندگی می‌کند، او نابغه ریاضی است. آناند از طرف دانشگاه کمبریج دعوت‌نامه دریافت می‌کند اما او برای رفتن هیچ پولی ندارد و ...

فیلم سینمایی «ویل هانتینگ نابغه» به کارگردانی گاس ون سنت شنبه ساعت ۱۸ پخش خواهد شد.

در این فیلم با بازی دابین دیلیامز و مت دیمون خواهیم دید: در کلاس درس ریاضیات پیشرفته، پروفسور لامراد مسئله ریاضی را طرح می‌کند و از دانشجویان می‌خواهد که آن را حل کنند، روز بعد در کمال ناباوری مسئله را حل شده روی تخته می‌بیند و به دنبال دانشجویی که مساله را حل کرده می‌گردد و ...

شبکه افق

فیلم سینمایی «۲۱ پل» به کارگردانی برایان کرک جمعه ساعت ۱۰ از شبکه افق پخش خواهد شد.

این فیلم با بازی چادویک بوزمن، سیه‌نا میلر، تیلور کیچ و استفان جیمز، داستان دو دزد را روایت می‌کند که در زمان دزدی مواد مخدر با پلیس‌هایی فاسد روبرو می‌شوند و مجبور به کشتن تمام آنها می‌شوند که این کار باعث می‌شود آنها در موقعیت‌های خطرناک قرار گرفته و ...

فیلم سینمایی «قصه های مجید» به کارگردانی کیومرث پور احمد جمعه ساعت ۱۷ پخش خواهد شد.

این فیلم درباره مجید است که به ادبیات بیش از ریاضیات علاقه‌مند است. او همواره توسط معلم ریاضی تنبیه می‌شود. معلم اشتباه‌های مجید را با دانه‌های تسبیح می‌شمارد و ...

مهدی باقربیگی و پروین‌دخت یزدانیان در این فیلم ایفای نقش کرده‌اند.

شبکه سلامت (زیرنویس ویژه ناشنوایان)

فیلم سینمایی «داستان‌های خودمانی» به کارگردانی کارلوس سورین جمعه ساعت ۱۱ با زیرنویس ویژه ناشنوایان از شبکه سلامت پخش می‌شود.

این فیلم با بازی خاویر لومباردو، آنتونیو بندیکتی و خاویرا براوو، سه داستان فردی و در عین حال درهم تنیده از مردم عادی را روایت می‌کند که در تلاش برای دنبال کردن رویاهای خود در زندگی هستند. روبرتو یک فروشنده دوره‌گرد است که برای غافلگیر کردن یکی از مشتریانش به سن جولیان می‌رود و ...

فیلم سینمایی «طلا و مس» به کارگردانی همایون اسعدیان شنبه ساعت ۱۱ با زیرنویس ویژه ناشنوایان پخش می‌شود.

این فیلم زندگی یک جوان روحانی و همسرش را بیان می‌کند که با صفا و ایمان در کنار ۲ کودک خود زندگی می‌کنند. آنها به دلیل محبت و آرامشی که در زندگی خود دارند هیچ کمبودی را حس نمی‌کنند تا این که به ناگهان زن دچار بیماری شدیدی می‌شود و ...

بهروز شعیبی، نگار جواهریان، سحر دولتشاهی، رضا رادمنش و جواد عزتی در فیلم سینمایی «طلا و مس» نقش آفرینی کرده‌اند.

شبکه فراتر (۴k)

فیلم سینمایی «ضربه مغزی» به کارگردانی پیتر لاندسمن پنج شنبه ساعت ۰۰:۳۰ بامداد از شبکه فراتر پخش خواهد شد.

در خلاصه داستان فیلم با بازی آلبرت بروکس، آلک بالدوین و ویل اسمیت آمده است: دکتر بنت اومالو یک آسیب شناس عصبی نیجریه‌ای ساکن آمریکاست که به طور اتفاقی درگیر پرونده‌ای می‌شود که او را با چالش‌های زیادی روبرو می‌کند و ...

فیلم سینمایی «گودزیلا» به کارگردانی رولند امریش جمعه ساعت ۰۰:۳۰ بامداد پخش خواهد شد.

در این فیلم با بازی متیو برودریک، ژان رنو، ماریا پیتلو و هانک آزاریا خواهیم دید: یک هیولای خزنده غول ‌پیکر به نام گودزیلا، وارد شهر نیویورک می‌شود و ویرانی گسترده برجای می‌گذارد و ...

انتهای پیام

      

                  

دیگر خبرها

  • شنیدن ملودی‌های شریف روی نُت «رعنا»/ موسیقی خوب برای سریال خوب است
  • «هفت» از امشب راهی آنتن تلویزیون می‌شود + ساعت پخش
  • شنیدن ملودی های شریف روی نُت «رعنا»/ موسیقی خوب برای سریال خوب
  • با این پنج توصیه متخصصان راحت‌تر بخوابید
  • فیلم‌های پایان هفته تلویزیون از نگاهی دیگر
  • فیلم های پایان هفته تلویزیون از نگاهی دیگر
  • بزرگداشتی برای یک پژوهشگر موسیقی
  • شب نغمه‌های اذان ایرانی روی صحنه می‌رود
  • تلویزیون در تعطیلات آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟
  • نگاهی به فصل دوم مسابقه معمایی موزیکال «صداتو» / نغمه‌ای در دل معمای موسیقی