Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - ارتقای رنکینگ 12 هزار رتبه ای وب سایت شبکه خبری پرس تی وی و اغاز پخش سریال «پاورچین» به کارگردانی مهران مدیری از شبکه آی فیلم اهم اخبار روز سه شنبه شبکه های برون مرزی صدا وسیما است.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روابط عمومی شبکه پرس تی وی، مدیر وب سایت پرس تی وی، صحبت از آمار و ارقامی دارد که خبر از ارتقای 12 هزار رتبه ای رنکینگ وب سایت پرس تی وی در الکسا، طی دو ماه کاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رنکینگ وب سایتی که با تلاش شبانه روزی با صعودی 12 هزار رتبه ای به جایگاهی بسیار مناسب تر از قبل رسیده است.
حبیب عبدالحسین در خصوص این ارتقای رنکینگ گفت: دلایل متعددی باعث این ارتقا شده است ولی علل و اسباب این رشد صعودی را می‌توان در چندین مورد خلاصه کرد؛ همسان ساختن دامنه ir و com وب سایت، حضور جدی‌تر در مقایسه با گذشته روی پلت‌فرم های شبکه‌های اجتماعی به ویژه توئیتر، ایجاد یکپارچگی میان بخش مجازی و پخش تلویزیونی شبکه و استفاده از تولیدات و محصولات هر دو بخش(پخش و وب سایت).
وی از راه اندازی بخش جدیدی در وب سایت خبر داد که به این رشد و ارتقا کمک شایانی کرده است: به‌تازگی بر روی وب‌سایت ما بخشی تحت عنوان infoclip راه‌اندازی شده‌است که دست‌اندرکاران آن یک ایده و موضوع را با استفاده از تصاویر، متن‌های کوتاه و گرافیک جذاب در قالب ویدئوهای کوتاه یک دقیقه‌ای بارگذاری می‌کنند و همین موارد توانسته در جذب مخاطبین کمک زیادی کند. این مطالب تولیدی هم‌‌زمان در سایر پلت‌فرم های رسانه‌های اجتماعی نیز منتشر می‌شوند.
عبدالحسین از ایجاد هشتگ #freepalestine به عنوان یکی از نمونه های مصداقی عملکرد موفق پرس تی وی در فضای مجازی نام برده و توضیح داد: بعد از تصمیم دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده مبنی بر به‌رسمیت‌شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی ، رهبر معظم انقلاب با محکوم کردن اظهارات ترامپ، موضوع آزادی فلسطین را مطرح کردند و پرس تی‌وی بلافاصله هشتگ #freepalestine را در فضای مجازی منتشر کرد. برای تبلیغ و جلب مخاطب بیشتر ما این هشتگ را در روی صفحه پخش تلویزیونی خود نیز قرار دادیم و خوشبختانه بعد از چند هفته از سخنان ترامپ هنوز این هشتگ در صدر شبکه‌های اجتماعی است.
نکته دیگری که عبدالحسین، مدیر وب سایت پرس تی وی به آن اشاره داشت، آمار بازدیدکنندگان صفحات مجازی شبکه و مقایسه با سایر رقبا بود. در حال حاضر طبق آخرین آمار بازدید از فضای مجازی پرس تی‌وی83 میلیون بازدید از فیسبوک، حدود 13 میلیون بازدید از توئیتر و بیش از 4 میلیون و 700 هزار بازدید از یوتیوب پرس تی‌وی صورت‌گرفته‌است.
اگر بخواهم مقایسه‌ای بر مبنای تعداد دنبال‌کنندگان خود با شبکه‌های دیگر داشته باشم باید بگویم که فیسبوک ما در حال حاضر بیش از 3 میلیون و 600 هزار نفر فالوور دارد که در مقایسه با فرانس 24(3 میلیون)، دویچه‌وله انگلیسی(2 میلیون) و یورونیوز( 1میلیون و900 هزار) توانسته مخاطبان بیشتری را جذب کند و رقابت نزدیکی با RT انگلیسی با حدود 4 میلیون و 900 هزار فالوور داشته باشد.
عبدالحسین افزود: ما نباید انتظار داشته باشیم که با بضاعت کنونی، خود را با شبکه‌هایی مثل BBC، CNN مقایسه کنیم. باید توجه داشت که آنها خیلی قبل‌تر از ما شروع به فعالیت رسانه‌ای کرده‌ و با صرف هزینه‌های بالا و به‌خصوص تبلیغات فراوان در فضای مجازی توانسته‌اند مخاطبان زیادی را جذب کنند. این در حالی است که شاید کوچک‌ترین رقبای ما با بودجه‌هایی چند برابر ما فعالیت می‌کنند. با این وجود ما با همین امکانات اندک توانسته‌ایم در خیلی از مواقع جریان‌ساز باشیم و واقعیت‌ها را آن‌طور که هستند، نشان دهیم.
مدیر وب‌سایت پرس تی‌وی خاطرنشان کرد: سرمایه اصلی پرس تی‌وی در این کارزار رسانه‌ای نیروی انسانی متعهد و باانگیزه است که در واقع برای ما مزیت رقابتی ایجاد می‌کند. همچنین مخاطبین ما نیز به‌نوبه خود با اشتراک گذاشتن موارد تولیدی، کمک شایانی به انتشار پیام پرس تی‌وی می کنند. افتخار ما این است که با بودجه بسیار کمتر از شبکه‌های مطرح، صدای بی‌صدایان را در سراسر جهان انعکاس می‌دهیم.

** نگاهی به «کنفرانس امنیتی تهران» در «ایران امروز»
برنامه این هفته «ایران امروز» در شبکه پرس تی وی به پوشش دومین کنفرانس امنیتی تهران که با موضوع امنیت منطقه ای در غرب آسیا، چالش ها و روندهای نوظهور که در سالن اجلاس سران تهران برگزار می شود، خواهد پرداخت.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی شبکه پرس تی وی، یوسف پور انوری تهیه کننده این برنامه با بیان این مطلب گفت: این کنفرانس با هدف بررسی محورهای «تروریسم و افراط‌گرایی و امنیت منطقه‌ای در غرب آسیا»، «مخاطرات زیست‌محیطی منطقه» ، «مداخله‌گرایی قدرت‌های بزرگ در منطقه»، «حکمرانی و امنیت منطقه‌ای در غرب آسیا»، «انقلاب سایبری »، «توسعه اقتصادی در منطقه و موضوعات امنیتی آن» و «روندهای تسلیحاتی و امنیت منطقه‌ای در غرب آسیا» با حضور مقامات سابق و فعلی 49 کشور و اندیشمندان 10 اندیشکده برتر از تونس، ایتالیا، چین، روسیه و ... برگزار می شود.
وی افزود: در برنامه این هفته با حضور 5 نفر از تحلیلگران و سران برجسته شرکت کننده در محل برگزاری این کنفرانس به بحث و تبادل نظر پیرامون موضوعات مهم کنفرانس خواهیم پرداخت.
پور انوری ادامه داد: از جمله محورهای مهم مورد بحث در این برنامه می توان به «مخالفت با هر نوع حضور نیروهای خارجی به عنوان موضع اصلی ایران در غرب آسیا»، «محقق شدن پیشرفت در سایه امنیت»، «پیروزی محور مقاومت در مبارزه با داعش»، و «اقدامات عربستان در جهت ایجاد بی ثباتی در منطقه» اشاره کرد.
این برنامه با اجرای لیلا فرامرزی روی آنتن می رود و حمیدرضا تاجیک (کارگردان و تصویربردار)، محمد جعفری (دستیار تهیه)، زهرا ترابی (هماهنگی)، ساتراپ شجاعی (تدوین) و علی دزیانیان (موشن گرافیک) از جمله عوامل تهیه آن هستند.
برنامه «ایران امروز» 00:03 بامداد چهارشنبه 20 دی ماه به وقت تهران از شبکه پرس تی وی پخش می شود و همان روز در ساعات 05:00 و 18:00 ، پنجشنبه ساعت 07:00 و شنبه ساعت 10:00 بازپخش خواهد شد.

** بررسی «فعالیت های آفریقای غربی برای مبارزه با تروریسم» در شبکه پرس تی وی
متیو ریچاردسون تهیه کننده برنامه «امروز آفریقا» (Africa Today)ی شبکه پرس تی وی، برای جدیدترین قسمت این برنامه، موضوع بررسی برنامه ها و فعالیت های آفریقای غربی در سال 2018 در جهت مبارزه با تروریسم را برگزیده است.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی شبکه پرس تی وی، در برنامه سه شنبه 19 دی پیرامون مباحثی همچون «نقش ECOWAS در حل بحران حملات تروریستی روزانه و بی ثبات سازی اجتماعی و اقتصادی»، «تهدیدهای مداوم غرب آفریقا از سوی گروه های خطرناک مانند القاعده و بوکوحرام»، «پیامدهای ناراحت کننده پدیده قاچاق انسان»، «پیامدهای ناشی از قاچاق مواد مخدر و خروج سرمایه» و «رفتار غیرانسانی با مهاجران لیبی و برده داری مدرن در آفریقای غربی» بحث و تبادل نظر خواهد شد.
برنامه «امروز آفریقا» (Africa Today) در لندن تولید می شود و به بررسی مسائل و رویدادهای روز قاره آفریقا می پردازد.
در این برنامه که قالبی گفت وگو محور دارد، مباحث و موضوعات مختلفی همچون مسائل سیاسی و گاهی اقتصادی و اجتماعی با حضور 2 نفر کارشناس مرتبط با موضوع در استودیو مورد بحث و تبادل نظر قرار می گیرد. همچنین یک کارشناس بومی از کشور موضوع رویداد یا دست اندرکاران دخیل، به صورت تلفنی در مباحث شرکت می کند تا به بهتر شدن نتیجه این برنامه کمک کند.
در بخش دیگر برنامه 25 دقیقه ای «امروز آفریقا» اخبار مرتبط با موضوع برنامه در شبکه های اجتماعی مرور می شود و مورد بحث و بررسی قرار می گیرد. تصویر- نریشن و گزارش مردمی مرتبط با موضوع مورد بحث نیز آیتم دیگر این برنامه است.
پخش اول «امروز آفریقا» سه شنبه ها ساعت 05:00 بامداد به وقت تهران و زمان پخش تکرار آن، چهارشنبه ها ساعت 00:03 بامداد، پنجشنبه ها ساعت 12:00 ، جمعه ها ساعت 10:00 و شنبه ها ساعت 18:00 است.

** «دو کرانه» این بار در کلمبیا و شیلی
برنامه ادبی «دو کرانه» هیسپان این هفته از شیلی تا کلمبیا سفر می کند تا ما را با نویسندگان و ناشران بزرگ این دو کشور بیشتر آشنا کند.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی شبکه هیسپان، برنامه «دو کرانه» این هفته علاوه بر بررسی استخراج غیر قانونی در معادن پرو و کلمبیا، در بخش ادبی خود به سراغ بزرگان ادبیات شیلی و کلمبیایی می رود تا مخاطبان برنامه را بیشتر با آنها آشنا کند.
برنامه «دوکرانه» از قسمت های مختلفی تشکیل شده است. این برنامه نریشن محور، در اولین آیتم خود با موضوع معادنی که به صورت غیر قانونی در کشورهای پرو وکلمبیا در حال استخراج اند و با این کار آلودگی های زیست محیطی فراوانی ایجاد کرده اند، پرداخته است.
در بخش دیگری از برنامه، مستند کوتاهی از زندگی «روبرتو بولانیو» نویسنده شناخته شده شیلیایی پخش می شود که درباره شخصیت ادبی و زندگی خصوصی این نویسنده است.
دوربین برنامه «دوکرانه» در ادامه به «بوگوتا» پایتخت کلمبیا می رود تا سری به نمایشگاه کتابی بزند که در این شهر برپا شده و به این بهانه با چند تن از نویسندگان و ناشران کلمبیایی به گفت و گو می پردازد.
در پایان هر برنامه اشعاری از شاعران برجسته آمریکای لاتین خوانده می شود که در این برنامه شعری از «گوستاوو سولور سانو» شاعر کاستاریکایی، پایان بندی «دو کرانه» را به خود اختصاص می دهد.
برنامه ادبی «دو کرانه» با مدت زمان 25 دقیقه در هر قسمت، به تهیه کنندگی آنا سولانز هر هفته چهارشنبه ها ساعت 21:30 به وقت تهران روانه آنتن هیسپان می شود و تکرار آن پنج شنبه ساعت 9:30 پخش خواهد شد.

** «پاورچین» مهران مدیری به آی فیلم می آید
مجموعه تلویزیونی خاطره برانگیز «پاورچین» به کارگردانی مهران مدیری که در سال 81 و 82 از شبکه پنج پخش شد، برای آی فیلمی‌ها به نمایش گذاشته می‌شود.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی شبکه آی فیلم، مجموعه طنز «پاورچین» که پیمان قاسم‌خانی سرپرست نویسندگان فیلم‌نامه آن بوده است، از چهارشنبه روی آنتن کانال فارسی این شبکه قرار می‌گیرد.
در این سریال طنز هنرمندانی همچون مهران مدیری، جواد رضویان، سحر زکریا، سیامک انصاری، محمدرضا هدایتی، شقایق دهقان، سحر ولد بیگی، سعید پیردوست، ساعد هدایتی، وحید مهین دوست به ایفای نقش پرداخته‌اند.
این مجموعه طنز از چهارشنبه 20 دی هرروز ساعت 19:00 به نمایش گذاشته می‌شود و بازپخش آن در ساعت‌های 03:00 و 11:00 روز بعد خواهد بود.
فراهنگ ** 1540 ** دریافت: حمید بحرینیان * انتشار: امید غیاثوند

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۱۲۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند

مطابق شاخص‌های نظام رتبه‌بندی وبومتریکس، دانشگاه بیرجند از میان ۳۲ هزار مؤسسه جهانی در رتبه ۲ هزار و ۷۳۸ قرار گرفته است و بدین ترتیب یک هزار و ۱۳۱ پله در سطح جهان ارتقا داشته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند به نقل از روابط عمومی دانشگاه بیرجند، رتبه‌بندی وبومتریکس شاخصی برای رتبه‌بندی وب سایت‌های دانشگاه‌ها و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی دنیا است، که توسط مؤسسه تحقیقاتی (CSIC) Consejo Superior de Investigaciones Cientificasدر کشور اسپانیا از سال 2004 مشغول به فعالیت است. این مؤسسه، هر شش ماه یکبار وب سایت‌های بیش از 32 هزار دانشگاه و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی را از بین 200 کشور جهان مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد.

سه شاخص مهم و تأثیرگذار در این رتبه‌بندی وجود دارد، شاخص اول قابلیت مشاهده دیگران (Visibility) با وزن 50 درصد که شامل مجموع تعداد لینک‌ها و دامنه‌های ارجاع شده مربوط به این لینک‌ها از یک وب سایت خارجی به وب سایت دانشگاه، مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی است، و اطلاعات مربوط به این شاخص از دو پایگاه اطلاعاتی Majestic و Ahrefs استخراج می‌شود. شاخص دوم برتری (Excellence) با وزن 40 درصد نیز به معنای تعداد مقالات برتری است که جزء 10 درصد مقالات با بیشترین میزان ارجاعات در رشته‌های متفاوت است و این اطلاعات نیز از پایگاه سایماگو جمع‎ آوری می‌شود. شاخص سوم فایل‌های قابل دسترسی (Openness) با وزن 10 درصد است، که شامل تعداد استناد‌ها به نویسندگان برتر است و مرجع دریافت اطلاعات مورد نظر، موتور جستجوی Google Scholar Citations است.

بر اساس اعلام معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند، در جدیدترین نتایج رتبه‌بندی وبومتریکس (نسخه ژانویه 2024)، دانشگاه بیرجند رتبه 2 هزار و 738 را در بین 31 هزار و 702 دانشگاه و موسسه جهانی و رتبه 50 ملی را در میان 457 موسسه و دانشگاه ایرانی کسب کرد.

دانشگاه بیرجند نسبت به رتبه گذشته یک هزار و 131 پله در رتبه جهانی و 60 پله در رتبه ملی ارتقا یافته است. این رتبه‌بندی بر اساس شاخص‌هایی همچون تعداد مقالات پراستناد، تعداد ارجاعات به مقالات پژوهشگران در پایگاه Google Schoolar و تعداد لینک‌های دریافتی منتشر می‌شود.

از جمله اهداف این رتبه‌بندی، تشویق و ترغیب دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی به تولید و انتشار فعالیت‌های خود به صورت الکترونیکی در راستای ارتقای دسترس پذیری عمومی جامعه و ارتقای کیفیت تحقیقات پژوهشگران در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی است.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • «هفت» از امشب راهی آنتن تلویزیون می‌شود + ساعت پخش
  • ویژه برنامه‌های شبکه دو به مناسبت سالروز شهادت امام صادق (ع)
  • «هفت» از امشب راهی آنتن می‌شود/ بررسی موضوع جنایی
  • بالاتر از لالیگا؛ صعود سری آ به رتبه دوم رنکینگ یوفا
  • ویژه برنامه‌های شهادت امام جعفر صادق (ع) از شبکه قرآن
  • دومین دور مناظرات شنبه ۱۵ اردیبهشت روی آنتن شبکه خاوران
  • آنتن شبکه تهران از امشب انتخاباتی می‌شود
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند
  • یادبود مسعود اسکویی در شبکه نسیم